Szakanyagok

A Csaba-Vill Villamossági Szaküzlet nem ismeretlen a békés megyei villanyszerelők, villám- és érintésvédelemmel foglalkozó szakemberek számára. Várjuk az iparban dolgozó régi és új vásárlóinkat, akiknek elektromos szakanyagok széles választékát kínáljuk.

Egyedi igények

Kínálatunkat a villanyszerelők és kivitelezők igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük, de ha szaküzletünkben nem találja valamelyik villanyszerelési anyagot, egyedi igényét azonnal jelezze felénk. Szakképzett kollégáink megkeresik a legjobb megoldást, és rövid határidőn belül beszerzik a szükséges termékeket.

Szakanyagok listája

A Csaba-Vill Villamossági Szaküzlet a következő szakanyagokat kínálja villanyszerelők, villám- és érintésvédelemmel foglalkozó szakemberek számára:

LED fényforrások

Kínálatunkban hagyományos izzók, LED fényforrások és LED fényforrásokhoz szükséges csavaros, bajonett-záras vagy tüskés foglalatok széles skáláját találtja.

Miért érdemes LED-re váltani?

A LED-es világítótestek jelenleg környezettudatos megoldásnak számítanak a piacon. Üzletünkben megtalálható meleg és hideg színhőmérsékletű és állítható fényerejű LED fénytestek is. Bár áruk drágább, az energiafogyasztásuk a hagyományos izzóknál jóval alacsonyabb, élettartamuk pedig akár 20 év is lehet. Bár fényforrásokat egyre több helyen kapni, a magas minőség miatt érdemes szaküzletben vásárolni. A Csaba-Vill a LED-es fényforrásokra két év garanciát vállal.

LED-es fényforrások

 • E14-es foglalattal,
 • E27-es foglalattal,
 • GU10-es foglalattal (5-18W-ig),
 • E40-es foglalattal (40-60W-ig).

Hagyományos izzók

Természetesen megtalálható nálunk az egyik legrégebbi elektromos fényforrásunk, a hagyományos izzó számos fajtája is. Az izzót szokás égőnek vagy villanykörtének is nevezni. Fényerejét a benne futó volfrámszál adja.

Kapható nálunk hagyományos izzó

 • E27-es foglalattal (40W 60W 100W),
 • GU10-es foglalattal.

Kínálatunkban megtalálja továbbá a hagyományos halogén izzókat, hagyományos 24V-os izzókat, hűtő- és varrógép izzót, sütőbe való izzót is.

Ezenkívül árulunk fénycsöveket, kopakt fénycsöveket, vonalizzókat (100-400W), fűtő izzókat haszonállatoknak E27-es foglalattal bíbor és fehér színben (100-250W).

Speciális fényforrások

A hagyományos izzók és a LED-es fényforrások mellett speciális fényforrások is helyet kapnak kínálatunkban, amelyet a szakemberek igényeinek megfelelően folyamatosan bővítünk.

Megtalálhatóak nálunk

 • sima és mozgásérzékelős LED reflektorok (10-250W) fekete és fehér színben,
 • utcai térvilágítás (50W, 100W, 150W),
 • csarnokvilágítások (50-200W),
 • beépíthető LED mélysugárzó,
 • falon kívüli LED fénytestek (15W-50W),
 • LED panelek (60×60 cm és 120x30cm).

Forgalmazunk falon kívüli LED-es armatúrákat (60cm, 120cm, 150cm, egycsöves, kétcsöves), amelyek IP védettséggel rendelkeznek, így ezek tökéletesen alkalmasak párás, poros helyiségek megvilágítására, vagy kültéri fényforrásnak. De megtalálhatók a Csaba-Villben egyéb amatúrák is.

Ezenkívül LED-es zseblámpák, fejlámpák, kézi szerelőlámpák is kaphatók, nem maradhat ki a sorból az akvárium világítás, UV fénycső és különböző mozgásérzékelők sem.

Villanyszerelési segédanyagok

Villamos hálózatok felújítását, korszerűsítését, cseréjét végző szakembereket széles áruválasztékkal, kedvező áron várjuk. Hiszünk abban, hogy a magas színvonalú, profi munkához magas minőségű alapanyagokra van szükség. A Csaba-Vill ezt kínálja a békés megyei szakemberek számára. Törekszünk a tökéletes megoldásra, szakértőink a legideálisabb megoldást keresik meg az ön számára.

elektromos szakanyagok, szerszámok Békéscsabán

Kínálatunkban megtalálja a következőket:

Védőcső

 • védőcső (MÜ2 16mm-50mm 3 méter hosszúságú szálak, MÜ3 11mm-36mm 2.5 méter hosszúságú szálak),
 • védőcső toldók és idomok,
 • symalen védőcső (16mm, 20mm, 25mm).

A symalen védőcsöveket nem vágjuk méretre, 50 és 100 méteres tekercsben kapható.

Gégecső

Gégecső a következő átmérőben kapható: 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 55mm és 65mm. Gégecső esetében van méretre vágási lehetőség. Kínálatunkban megtalálható továbbá lépésálló gégecsövek és kábelcsatornák.

Szerelődoboz

Szerelődobozokokból kínálunk keményfalú IP védettséggel rendelkező szerelődobozokat, nehézdobozokat, műanyag OBO kötődobozokat, sorolható szerelvénydobozokat, gipszkarton dobozokat, dobozfedőket.

Kondenzátorok

Kondenzátorokat 1.5 mikrofarádtól 100 mikrofarádig talál vezetékes és sarus kivitelben. Start indító kondenzátorokat 62-250 mikrofarádig árulunk.

Dugvillák, dugaljak

A Csaba-Vill lakossági és ipari dugvillák és dugaljak széles választékával várja vásárlóit.

Elosztó szekrény és elosztó doboz

Kínálatunkban megtalálhatók lakáselosztók, lemezszekrények, PVT szekrények, kézre szerelt ipari szekrények is.

Zsugoranyagok

Zsugoranyagok közül zsugorcsövet talál nálunk különböző méretekben

Vegyi anyagok

Vegyi anyagok közül beszerezheti szaküzletünkben a következőket: FBS ragasztó, vinilfix, szilikonzsír, műszerolaj, kontakt tisztító spray.

Motorok

Különböző háztartási és ipari gépekhez árulunk motorokat. Kínálatunkban megtalálhatók: porszívó motorok, takarítógép motor, villanymotor alkatrészek. Rendelésre beszerezünk villanymotort is.

Bojlerszerelés

Bojlerekhez szükséges alkatrészek széles kínálatával várjuk a szakembereket: mélybúra, hőfokszabályzó, fűtőbetét, gumitömítés, anód, hőkorlátozó, alaplap, tekerőgomb is kapható szaküzletünkben.

Energiaelosztók

Energiaelosztók közül kaphatóak nálunk hőkioldók, motorvédők, tokozott kapcsolók, tok nélküli kapcsolók, fogyasztásmérő, alkonykapcsoló, időrelé, impulzusrelé, lépcsőházi automata, fázisfigyelő, időkapcsoló, mágneskapcsoló, kontraktor.

Szénkefe

Szénkefét 4×4- től 10×20-ig árulunk. Egyedi méretű kefére van szüksége, adja le a rendelést, és rendelésre beszerezzük.

Vezeték kötés

A vezeték kötéstechnikához szükséges segédanyagokat is megtalálja nálunk, úgy mint szigeteletlen saru és toldóhüvely, szigetelt saru és toldóhüvely, szigeteletlen rátolható csatlakozó, szigetelt rátolható csatlakozó, érvéghüvely, vezetékösszekötők és sorozatkapocs.

Szerszámok

Szerszámok széles választéka várja a Csaba-Villben. Szaküzletünkben a vezetékelőkészítés szerszámai, a kábelszerelés szerszámai mellett kézi szerszámok, és számos egyéb szerszámok is megtalálhatók.

Szerelvények

Szerelvények között korszerű megoldásokkal szolgáló, esztétikus és dekoratív megjelenésű Legrand Valena, valamint egyszerű, de modern megjelenésű Legrand Cariva kapcsolók, konnektorok sorolható keretek találhatók.

Kismegszakítók

Az elektromos hálózatokat is meg kell védenünk a túlterheléstől és a zárlatok károsító hatásától, ezt a védelmet látják el a kismegszakítók és a biztosítók. Kínálatunkban megtalálhat ismegszakítókat (2A-63A) és áramvédő reléket is.

Kábelek

A kábelek és vezetékek az egyik legkeresettebb termékcsoport a Csaba-Vill Villamossági Szaküzletben. Megtalálhatók nálunk Mtk (sodrott réz), Mbcu (tömör réz) kábelek, gumikábel, YSLY, YSLCY, hegesztő kábelek, földkábelek, légvezetékek, bekötő flexó kisgépekhez, fűtőkábel, Mkh (1 erű réz kábel), MTL 2×0,75 lapos kábel.
Egyedi kábelre van szüksége? Vegye fel szakképzett kollégáinkkal a kapcsolatot, rövid határidőn belül megrendeljük önnek.

Egyéb termékek

Emellett kapható nálunk kötegelő, szigetelőszalag, tömszelence, forrasztó ón is.

Minőség és megbízhatóság a szakanyagok terén is

A Csaba-Vill villamossági szaküzletben kizárólag megbízható gyártók termékei közül választhat. Szakemberként fontos, hogy magas minőségű szakanyagokkal dolgozzon és olyan szaküzletben vásároljon, ahol ezek elérhetőek. Így megrendelői, ügyfelei nemcsak professzionális munkavégzése, hanem a felhasznált szakanyagok által biztosított minőség miatt is elégedetten térnek vissza önhöz vagy ajánlják tovább.